Dagtickets, meerdagenpassen (2 of 3 dagen), jongerentickets, kindertickets en Happy VIP-tickets zijn te verkrijgen in onze ticketshop. Een ticket geeft je toegang tot alle concerten die op de gekozen festivaldag van Jazz Middelheim, niet enkel de headliner!

Pas op voor ticketaanbiedingen via frauduleuze websites, tweedehandssites en sociale media! Koop alleen tickets via gentjazz.com. Dit is de enige manier om de echtheid van de tickets te garanderen en exorbitante prijzen te vermijden!

Ben je niet in staat om naar ons festival te komen? Verkoop dan je ticket(s) 100% veilige via onze officiële partner TicketSwap op www.ticketswap.com

Indien een festivaldag niet uitverkocht is, kan je aan de kassa tickets kopen.

Hospitality arrangementen

Kom als VIP naar het festival! Bekijk ons VIP-aanbod en contacteer michel.eeckman@jazz.be voor meer info.

Procedure inruilen vouchers 2020

Wie in 2020 één of meerdere tickets kocht voor Jazz Middelheim, vond in zijn mailbox één of meerdere vouchers van dezelfde waarde terug. Deze vouchers zijn twee jaar en drie maanden geldig, dus zowel in 2022 en 2023.

Hoe ruil je nou je ticket van 2020 in?

1. Klik op de ticketlink.
2. Duid aan hoeveel tickets je wil kopen voor een bepaalde dag.
3. Vul bij de derde stap van het afrekenproces (bij ‘samenvatting’) de vouchercode(s) in onder ‘bestelinformatie’. Hiervoor moet je klikken op ‘kortingscode’.
4. Klik op ‘toepassen’. In het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.

Belangrijk: de volledige waarde van jouw voucher(s) moet NIET in één keer worden uitgegeven. Wie met zijn voucher een ticket koopt dat goedkoper is dan zijn ticket van deze zomer, kan de restwaarde gebruiken om later nog andere tickets te kopen.

Voorwaarden

Zie ook: Algemene voorwaarden

Prijzen zijn inclusief reserveringskost.

Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang tot het festival. Ze hebben op zittende concertdagen geen garantie op een zitplaats. Kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar betalen €8. In elke categorie zijn er een beperkt aantal zitplaatsen voorzien voor kinderen op de zittende festivaldagen. Het kopen van een kinderticket de dag zelf aan de festivalkassa, biedt geen garantie op een zitplaats. Bij het binnengaan vragen wij u spontaan een geldig kids-ID te tonen dat de leeftijd van uw kind(eren) aangeeft. Bij het ontbreken van een dergelijk bewijs en/of bij misbruik wordt de toegang geweigerd.

De plaatsen zijn gegarandeerd maar ongenummerd. De dag van het festival wordt de bezoeker begeleid naar stoel .

 

Mensen met een beperking
Mensen met een beperking die zonder begeleiding niet kunnen genieten van het festival, kunnen contact opnemen met tickets@jazzmiddelheim.be. Indien men voldoet aan onderstaande voorwaarden heeft men recht op een gratis ticket voor een begeleider:

  • Een vermindering van zelfredzaamheid met tenminste 12 punten volgens de handleiding voor de evaluatie van de graad van zelfredzaamheid
  • Een blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid van minstens 80%
  • Een blijvende invaliditeit rechtstreeks toe te schrijven aan de onderste ledematen die tenminste 50% bedraagt
  • Een volledige verlamming of amputatie van de bovenste ledematen
  • Een integratietegemoetkoming categorie III of hoger

Herroepingsrecht
De overeenkomst op afstand voor de levering van huisvestings-, vervoer-, horeca- en recreatiediensten waarbij de verkoper zich bij het afsluiten van de overeenkomst ertoe verplicht deze dienstverlening uit te voeren op een bepaalde datum of voor een bepaalde periode, wordt uitgesloten uit het toepassingsgebied van de wet van 6 april 2010 (gewijzigde wet van 14 juli 1991).