Ticket-info

Dagtickets, meerdagenpassen (2 of 3 dagen), jongerentickets, kindertickets en Happy VIP-tickets zijn te verkrijgen in onze ticketshop. Een ticket geeft je toegang tot alle concerten die op de gekozen festivaldag van Jazz Middelheim, niet enkel de headliner!

Pas op voor ticketaanbiedingen via frauduleuze websites, tweedehandssites en sociale media! Koop alleen tickets via gentjazz.com. Dit is de enige manier om de echtheid van de tickets te garanderen en exorbitante prijzen te vermijden!

Ben je niet in staat om naar ons festival te komen? Verkoop dan je ticket(s) 100% veilige via onze officiële partner TicketSwap op www.ticketswap.com

Indien een festivaldag niet uitverkocht is, kan je aan de kassa tickets kopen.

Hoe koop ik tickets voor Jazz Middelheim?

Het enige officiële verkooppunt van Jazz Middelheim-tickets is onze webshop.
Heb je een waardebon of voucher? Dan kan je die in deze webshop gebruiken als betaalmiddel voor het volledige aankoopbedrag of een deel ervan.

Ik wil mijn tickets doorverkopen, kan dat?

Wie tickets wil doorverkopen of overnemen kan dat veilig doen via ticketswap.be. We kunnen geen enkele verantwoordelijk nemen voor de echtheid van tickets die worden doorverkocht via andere kanalen of worden aangeboden via de commentaarsecties op onze social media of in de omgeving van het festival. 

Ik kocht tickets voor de dag met Iggy Pop in 2020, wat nu?

Goed nieuws! The Godfather of Punk zal op 13 augustus op Jazz Middelheim staan. 

Als je een ticket had voor de dag met Iggy Pop in 2020 kreeg je een voucher die je nu kan inwisselen. Die werd per mail bezorgd op het adres waarmee de originele tickets werden gekocht. 

Heb je de voucher niet ontvangen? Ook niet in je spamfolder? Neem dan zo snel mogelijk contact op via tickets@jazzmiddelheim.be.

Kan je er niet bij zijn op 13 augustus? Je kan met je voucher tickets kopen voor een dag naar keuze in 2022 of in 2023.

 

Hoe ga je te werk?

  • Ga naar de ticketshop.
  • Reserveer een of meerdere tickets voor 13 augustus.
  • Klik op ‘VOLGENDE’ en vul al je gegevens in.
  • Klik opnieuw op ‘VOLGENDE’ en nadien op ‘EEN KORTINGSCODE’
  • Vul daar de code(s) van de voucher(s)/waardebon(nen) in die je hebt ontvangen en klik op ‘TOEPASSEN’.
  • Bevestig jouw bestelling en reken eventueel het verschil af.

 

Let op: tickets voor 13 augustus 2022 kosten €64. De vouchers hebben een waarde van €79, de ticketprijs van 2020. Als je de voucher van 1 ticket gebruikt voor 1 ticket dit jaar, zal je een restwaarde hebben. Je zal een nieuwe voucher krijgen ter waarde van het restbedrag. De waarde van die voucher kan je gebruiken om drankjes te betalen op het festival. Heb je nog vragen? Mail gerust naar tickets@jazzmiddelheim.be

Hoe kan ik mijn vouchers inruilen

Wie een voucher kreeg als cadeau of in ruil voor festivaltickets van dagen die door Covid-19 niet konden doorgaan kan die gebruiken om tickets te betalen in de webshop. Met de code op deze vouchers kan je in onze webshop tickets of andere items betalen. 

Vouchers (waardebonnen) als compensatie voor tickets van geannuleerde festivaldagen werden bezorgd op het mailadres dat werd opgegeven bij de aankoop van de originele tickets.

Is het mogelijk om een ticket cadeau te doen?

Het is zeker mogelijk om een ticket cadeau te doen. Ga naar onze ticketshop, waar u voor verschillende bedragen een cadeaubon kunt kopen. U dient het e-mailadres van de gelukkige in te vullen, en dan sturen wij hem of haar een mail met het ticket om van het festival te komen genieten.

 

 

Kan ik mijn tickets nog omruilen?

In principe niet. Gekochte tickets worden niet teruggenomen. Tickets kunnen wel veilig worden geruild of doorverkocht via www.ticketswap.be   Heb je nog vragen of opmerkingen hierover? Dan kan je contact opnemen via tickets@jazzmiddelheim.be

Kan ik mijn aankoop annuleren?

Gekochte tickets worden niet teruggenomen of terugbetaald.
Heb je hierover nog vragen? Dan kan je contact opnemen met tickets@jazzmiddelheim.be.

Kan ik op de dag van het festival nog tickets kopen?

Ja dat kan. Zolang er nog tickets beschikbaar zijn, kan je aan de ingang tickets kopen. We adviseren wel om tickets op voorhand te kopen. Zo ben je zeker dat je erbij kan zijn én tickets zijn in voorverkoop 5 euro goedkoper dan aan de deur. 

Kan ik met mijn ticket naar alle concerten?

Als gelukkige bezitter van een Jazz Middelheim-ticket heb je toegang tot de volledige publiekszone van het festival en alle concerten van de dag waarvoor je ticket geldig is. Dat zijn minstens vijf concerten of meer dan zes uur muziekplezier. Veel plezier! 

A-kaart

Jazz Middelheim werkt samen met de A-kaart. Wie een A-kaart met kansentarief heeft, kan een Jazz Middelheim-ticket kopen met tot 80% korting. Bovendien kan je op Jazz Middelheim punten sparen! 

Meer informatie: https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/a-kaart/nieuws