ADRES

Jazz Middlheilm vindt plaats op Park den Brandt, Beukenlaan 20, Antwerpen (Wilrijk)

Hoe geraak ik op Jazz Middelheim? 

Alle wegen leiden naar Rome maar de beste weg naar Jazz Middelheim vind je onder ‘Bereikbaarheid

Wanneer gaan de deuren open?

Vrijdag 12 augustus: 13.30 uur
Zaterdag 13 augustus: 13.00 uur
Zondag 14 augustus: 13.00 uur
Maandag 15 augustus: 12.00 uur

Zitplaatsen

zijn er zitplaatsen in de concerttent? 

Vrijdag 12 augustus: enkel staanplaatsen
Zaterdag 13 augustus: enkel staanplaatsen
Zondag 14 augustus: enkel zitplaatsen
Maandag 15 augustus: enkel zitplaatsen

zitplaatsen op het terrein

Er staan heel wat gezellige terrassen met stoelen en tafels op het terrein. Het is niet toegelaten om stoelen van het terrein in de concerttent te plaatsen of stoelen binnen de concerttent te verplaatsen.

eigen stoel meebrengen

Wie wil mag een eigen klapstoeltje meebrengen om te gebruiken op het terrein. Om veiligheidsredenen mag je geen eigen stoel in de concerttent plaatsen.  Hou altijd plaats vrij naar de nooduitgangen en voor een vlotte doorgang rond de concerttent en naar de standen, bars en foodtrucks. 

Ik kom naar een zittend concert, zijn de plaatsen genummerd? 

De stoelen in de concerttent zijn niet genummerd. Je kan plaatsnemen waar je wil met uitzondering van de zone die is gereserveerd voor vips. 

Ik kom naar een staand concert, kan ik ook ergens gaan zitten? 

In de concerttent worden geen zitplaatsen voorzien tijdens staande concerten. Dat kan ook niet omwille van de veiligheid. 
We voorzien wel een zone voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders. Op het festivalterrein zijn tal van zitplaatsen voorzien. 

Kan ik het terrein tijdens het festival verlaten en weer betreden?

Ja! Je ticket wordt meteen ongeldig na het scannen aan de ingang.* Je krijgt een festivalbandje om als toegangsbewijs. Daarmee kan je het festivalterrein gedurende de dag onbeperkt op en af. Hou dit bandje altijd aan en maak het niet los. Zonder geldig en intact festivalbandje heb je geen toegang meer tot het festivalterrein of de concerten.

Wat mag je meebrengen?

Een kleine rugzak is toegelaten maar kan worden gecontroleerd aan de ingang. Wapens, drugs en gevaarlijke voorwerpen zijn uiteraard verboden. Ook eigen eten of drank zijn niet toegelaten (er is een fantastisch aanbod op het terrein!) met uitzondering van een fles water (geen glas). (meer informatie vind je hier)

Kinderanimatie

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar voorzien we gratis kinderanimatie. De prijs is inbegrepen in hun kinderticket. 

Fotografie en opnames

Het maken van foto’s, video- of geluidsopnames is enkel toegestaan mits uitdrukkelijke toelating van de organisatie. Om die reden zijn professionele camera’s verboden voor wie niet over een foto-accreditatie beschikt. We vragen om zelfs met een accreditatie altijd de richtlijnen rond opnames te respecteren en de concertbeleving van anderen niet te storen. 

Wie op Jazz Middelheim opnames (foto, video, geluid ) wil maken voor beroepsdoeleinden moet op voorhand een accreditatie aanvragen per mail via charlotte@gentlepromotion.be.

Come rain come shine

Breng zeker zonnecrème mee en indien nodig regenkledij. De concerttent is dan wel overdekt, de zijwanden zijn open en het grootste deel van het terrein is niet overdekt. 

Oordopjes

We doen ons best voor een kristalheldere klank op een aangenaam volume maar er zijn uiteraard oordopjes beschikbaar in de infostand.

Zijn er lockers voorzien op het festival?

Op het terrein zijn geen lockers of vestiaire voor bezoekers. Maak het jezelf dus niet te zwaar en zeul niet te veel mee.

Kan ik overnachten op Jazz Middelheim? 

Op het festival zelf is er geen mogelijkheid om te overnachten. Antwerpen heeft wel heel wat leuke hotels en campings voor meerder dagen naar Jazz Middelheim komt. Wij zijn uiteraard fan van August, ons partnerhotel, maar Antwerpen biedt tal van opties.

Toiletten

Er zijn gratis toiletten waarvan een deel toegankelijk is met een rolstoel. Hou deze voorzieningen proper en spreek onze medewerkers gerust aan als er iets niet in orde zou zijn, dan lossen we het snel op. 

Wildplassen is niet toegestaan. Wie dit toch doet, zal zijn gezelschap gedurende de rest van de festivaldag moeten opwachten aan de uitgang.

 

 

 

ZAKKEN & TASSEN
Kleine rugzakken en tassen zijn toegelaten, maar worden uitvoerig gecontroleerd aan de ingang. Op het terrein zijn echter geen lockers, dus maak het jezelf niet te moeilijk/zwaar.

Zelf je eten en drinken meebrengen wordt niet toegelaten op het festival. Wij zorgen ervoor dat u geen honger en dorst heeft.

FOTOTOESTELLEN
Professionele camera’s, zoals reflexcamera’s, worden niet toegelaten op het terrein. Geniet dus gewoon van het concert. Wij delen achteraf sowieso zelf foto’s van onze festivalfotografen op Instagram en Facebook.