HONGER, TREK, ZIN OF GOESTING?

Muziek is voedsel voor de ziel. Maar wie toch nog honger of dorst heeft, vindt een ruime keuze aan eten, snacks en drankjes in de foodtrucks en eetstanden op het terrein. Ook wie vegetarisch, vegan, glutenvrij… eet, komt zeker aan zijn trekken. Bekijk alvast het menu. 

ALMA LIBRE

Alma Libre of vrije ziel, dat werd Karen Van den Keybus vaak in het oor gefluisterd toen ze in Mexico op zoek was naar de smaken van de Mexicaanse keuken. Haar Mexicaanse foodtruck werd dan ook ook onder deze naam gedoopt, de start van een culinair succes. Met de gerechten krijg je meteen een indruk van de Mexicaanse cultuur. Een hap bij Alma Libre stel je trouwens zelf samen. Zo kiest u voor een taco, memelita of totopo als basis waarna u deze kunt laten beleggen door zwarte bonen, Chicken Tinga, Chicken Mole of gemarineerd varkensvlees. Hier wordt nog een tomatensalsa, wat sla of guacamole aan toegevoegd met een topping van koriander, Queso Fresco of zure room. Smakelijk!

https://www.almalibre.be/

GREENWAY

No meat. No nonsense. Een ongelooflijke voorliefde voor lekker eten en voor onze wereldbol, dat is waar het bij Greenway om draait. Bij Greenway geloven ze dat ze de kracht hebben om de wereld te veranderen. Niet van de ene op de andere dag. But one bite at a time.

Green is the way to go!

www.greenway.be

WÜRST

Een term uitgevonden door Jeroen Meus om een culinair verantwoorde hotdog aan te duiden, waar je zowat alles op kan leggen wat nog in je koelkast ligt. De eerste haute dog dateert van jaren geleden. Ambachtelijke slager Filip Rondou en een vriend van hem vatten het idee op om een meer verfijnde en pure versie van de klassieke snack te maken.

Hij begon aan een hartig worstavontuur en na maanden van verfijning van het recept creëerde hij Die perfekte Wurst für WÜRST Vervolgens werd artisanale biobakkerij De Trog ingeschakeld om het Würst team te helpen bij het creëren van het perfecte broodje dat past bij de Würst haute dog recepten.

Een paar proeverijen later was Würst geboren.

www.wurstdogs.be

BIA MARA

Begonnen in de straten van Dublin met één simpel idee – vis en friet evolueren naar iets anders. Ons doel is om iedereen te laten zien dat fish and chips gemaakt kunnen worden met elke vissoort uit onze prachtige oceaan. Minder vraag naar specifieke vis kan de harmonie van de oceaan alleen maar ten goede komen. Onze eerste zomer verkochten we Cajun Gekruide Panko Makreel met Citroen Cajun Saus en onze nu befaamde verschillende Zeewier Gezouten Chips! Dit inspireerde ons tot het creëren van meer dan 60 recepten in de komende jaren,

https://www.biamara.com/

MADAM BAKSTER

Fan van desserts?
Wij ook! Meer zelfs, we zijn ervan overtuigd dat desserts een plaats verdienen in een gezonde en bewuste levensstijl om samen van te genieten.

Zorgeloos samen genieten van taart en zoetigheden, daar worden we helemaal warm van! Madam Bakster maakt unieke desserts met 100% natuurlijke producten. Al onze creaties zijn vrij van geraffineerde suikers, dierlijke producten en tarwe om guiltfree te genieten tot het laatste kruimeltje.

https://www.madambakster.be/

WILDE KOFFIE

Alleen maar koffie? Nee hoor ‘wilde’ iets anders? Laat u verassen door onze heerlijke, fruitpops, mocktails, cocktails en koffie cocktails. Wat schenkt wilde koffie? Mooie momenten en herinneringen, heerlijke verse koffie met prachtige latte art, ice pops en ander lekkers vanuit mooie mobiele bars, tien cent per warme consumptie aan het goede doel en een goed gevoel!?

https://www.wildekoffie.be