BEREIKBAARHEID

Waar?

Park den Brandt, Antwerpen
Beukenlaan 12, 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Jazz Middelheim is thuis in het schitterende Park den Brandt, deel van het grote Nachtegalenpark waar je ook het prachige Middelheimmuseum vindt. We slaan onze concerttent op in de schaduw van de grote beuken. Met het romantische Kasteel den Brandt als decor is dit een unieke en magische plek om te genieten van de concerten.

Hoe geraak je op Jazz Middelheim?

Met de fiets
Park den Brandt ligt op een boogscheut van centrum Antwerpen (5 km), Berchem (3,5 km) en Wilrijk (2 km). Voor veel bezoekers is de fiets dus de ideale optie. We voorzien een ruime fietsenstalling vlak naast het kasteel.

Je stalen ros is trouwens niet alleen goed voor het milieu, met al die verbrande calorieën kan je ook ongestraft genieten van een extra drankje (of twee). Win-win!

Met het openbaar vervoer
Word je niet vrolijk van het zoeken naar een parkeerplaats? Bekijk dan zeker het busaanbod in de omgeving.

Bushalte Dikke Mee ligt op amper 200 meter van de ingang en heeft een rechtstreekse lijn naar Antwerpen Centraal. Voor station Antwerpen Berchem (2,8 km) kies je best halte Antwerpen Koninklijkelaan (bij de Floraliënlaan). De bus naar station Antwerpen Zuid (2,5 km) houdt halt aan P+R Olympiade.

Ook ’s avonds rijden er nog bussen naar de stations en omliggende gemeenten. De laatste concerten eindigen doorgaans op tijd* om de laatste trein te halen. Bekijk zeker de uren van jouw laatste trein of bus op voorhand om onaangename verrassingen te vermijden. https://www.delijn.be/nl/routeplanner/

*Let op, vrijdag 12 augustus gaan Adriaan & Lander wat langer door. Wie dan blijft plakken tot het einde, zoekt best een lift of bed, of zal de eerste trein ’s ochtends moeten nemen.

Met de wagen
In de onmiddelijke omgeving van het park zijn de beschikbare parkeerplaatsen beperkt. Je kan gratis parkeren op de parking P+R Olympiade aan de Populierenlaan op slechts 1 km van het park Den Brandt.

Heb je plaats over in de wagen? Registreer je dan zeker via www.eventpool.be, een carpoolsite die je helpt om met andere festivalbezoekers de auto te delen. Want wat is er leuker dan na een fantastisch optreden nog even gezellig napraten op weg naar huis? Ook wie geen eigen vervoer heeft, kan via deze site een lift van of naar Jazz Middelheim zoeken. Krijg je een lift van iemand? Vergeet dan niet om jouw BOB te trakteren op een heerlijke mocktail.