PROGRAMMA JAZZ MIDDELHEIM 2017 BEKEND!

PROGRAMMA JAZZ MIDDELHEIM 2017 BEKEND!
02 May

Met trots stellen we u voor: de volledige affiche van Jazz Middelheim 2017!

Nadat eerder Randy Weston, Bill Frisell, Mingus Big Band en Tony Allen Quartet werden aangekondigd hebben we nu de rest van de artiesten voor u klaar staan. Van Morrison, Charles Lloyd & The Marvels, The Cinematic Orchestra, Joshua Redman ‘Still Dreaming’, Antoine Pierre Urbex, Matthew Herbert’s Brexit Big Band, Portico Quartet, Dans Dans, Becca Stevens en artist in residence Mark Guiliana bevestigden allen hun komst.

De Club Stage, het tweede podium van het festival, is elke dag het speelterrein van één muzikant, die er vier sets in vier verschillende gedaantes brengt. De eerste dag is in handen van de Belgische toetsenist Jozef Dumoulin. Chantal Acda ontfermt zich over de tweede dag, Ruben Machtelinckx over de derde en Nicolas Kummert sluit af op de laatste dag. 

Jazz Middelheim introduceert dit jaar cashless payment. In plaats van te betalen met drank- en eetbonnetjes, betaalt u op het festival met een persoonlijk pasje dat aan alle togen en alle eetstanden gebruikt kan worden. De voordelen zijn talrijk: niet langer zoeken naar cash, muntjes of jetons, minder lange wachtrijen, een veilig en snel systeem en geen gedoe aan de kassa. Op de persoonlijke pasjes kan u thuis op voorhand of op het festival, een bedrag naar keuze opladen, waarmee u dan snel en veilig, met een eenvoudige swipe kan betalen op de festivalsite.

Geen excuses dus om je eten koud te laten worden. Al helemaal niet met de chefs die dit jaar de catering verzorgen. Seppe Nobels, bekend van Graanmarkt 13, is befaamd voor zijn inventieve en gezonde gerechten en is door Gault&Millau uitgeroepen tot een van de 25 beste groenterestaurants van de wereld. Samen met Frank Fol, die jarenlang aan het hoofd van restaurant Sire Pynnock in Leuven stond, belooft het naast een muzikaal genot ook een culinair genot te worden met als kern: lekker, seizoensgebonden en lokaal! Naast de diverse foodtrucks die aanwezig zijn op het festival, openen Frank Fol en Seppe Nobels op Jazz Middelheim een pop-up restaurant waar de groentechefs de bezoekers tot op hun wenken zullen bedienen met gezonde, verse en culinaire topgerechtjes! Een tafel reserveren kan binnenkort via de website, hou die in de gaten!

Noteer het alvast in uw agenda:
Jazz Middelheim, dit jaar van 3 tot en met 6 augustus in het Antwerpse Park Den Brandt!

Tot dan!