Melanie De Biasio eerste naam Jazz Middelheim 2018!

21 december

Van 9 t.e.m. 12 augustus 2018 tovert Jazz Middelheim het Antwerpse Park Den Brandt voor de 37ste keer om tot een oase voor jazzliefhebbers. Op vrijdag 10 augustus mag Melanie De Biasio het hoofdpodium afsluiten. Na drie uitverkochte en fel bejubelde passages in de AB dit najaar, wordt haar optreden een unieke kans om haar in zomer 2018 in Vlaanderen aan het werk te zien! De ticketverkoop gaat meteen van start. 


Melanie De Biasio is geen jazz, maar óók jazz

“Het hoogtepunt van Jazz Middelheim 2016”. Zoveel lof kreeg Melanie De Biasio nadat ze met haar poreuze soulstem en haar getalenteerde band het publiek in Antwerpen helemaal stil kreeg. Een natuurtalent van eigen bodem dat buiten Zap Mama de enige Belgische artieste is die ooit in Later… with Jools Holland optrad. Haar doorbraak kwam er met het gelauwerde ‘No Deal’ in 2013. Terwijl de daaropvolgende 24 minuten durende EP ‘Blackened Cities’ ontroerde in zijn grootsheid, klinkt de nieuwste telg ‘Lilies’ dan weer een stuk intiemer. De Biasio kan als geen ander sterke breekbaarheid op het podium brengen, iets wat ze deze zomer ongetwijfeld weer doet. 

Hier moet ik absoluut bijzijn!

De ticketverkoop gaat meteen van start via www.jazzmiddelheim.be 

Less jingle, more jazz

Teleurstellende cadeaus onder de kerstboom, komt dat bekend voor? Jazz Middelheim zegt resoluut neen tegen dit soort eindejaarstradities en biedt jazz vouchers aan die achteraf kunnen omgeruild worden voor tickets, drank- en eetbonnen of officiële merchandising. Een ideale oplossing voor wie nog last minute op zoek is naar het perfecte geschenk.

Meer namen voor Jazz Middelheim volgen later, schrijf u in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven!


Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief