​Jazz Middelheim is op zoek naar jou!

28 March

Een zomer in Antwerpen is niet compleet zonder Jazz Middelheim. Als festivalvrijwilliger is het mooiste seizoen van het jaar bovendien gegarandeerd geslaagd. Kom jij onze teams versterken? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar je komst!

Honderden vrijwilligers zorgen er elk jaar opnieuw voor dat Jazz Middelheim het gezelligste festival van Vlaanderen is. Als jij een onvergetelijke zomer wil beleven op een soundtrack van de beste jazz ter wereld, hoef je niet verder te zoeken. Wij verwelkomen met open armen enthousiaste werkkrachten die al gauw beste vrienden worden. Backstage, VIP, catering, sfeerbeheer, … Voor elk vrijwilligersprofiel is er op Jazz Middelheim wat wils. Onze gedreven teams ontbreken enkel nog jou!

Hoe meehelpen?

Om het registratieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen, werken we sinds dit jaar met de website BookU. Registreer je via http://register.booku.be/jazzmiddelheim en geef  vervolgens aan welk team je op welke dagen wenst te vervoegen. Nieuw? Neem dan zeker eerst een kijkje op http://crew.jazzmiddelheim.be om een duidelijker beeld te krijgen van onze werking. Heel graag tot deze zomer!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief