Praktisch

Dorst of honger? Top up!

Geen eindeloos grabbelen naar bonnen in je broekzak met de top-up kaart. Laad op voorhand via je JazzProfiel je jazztons op (1 jazzton = 3 euro), krijg korting én vermijd files aan de kassa’s. Heb je nog krediet over van vorig jaar? Dan zet je die eenvoudig over naar je nieuwe top-up kaart die op jou ligt te wachten aan de festivalingang!

Eenmaal op het terrein scan je eenvoudig je top-up kaart bij het afrekenen aan de bar of foodtruck. Dat duurt letterlijk 2 seconden. Jazztons op? Laad ze op aan een van onze laadpunten of nog sneller op je smartphone via je JazzProfiel op onze website.

De meest gestelde vragen i.v.m. de top-up kaart.

  • Wat is een top-up kaart?

Een elektronische betaalkaart die de jetons vervangt. Deze kan kan u gemakkelijk op voorhand opwaarderen via uw JazzProfiel op de website, of ter plaatse op het festivalterrein. Het is de enige betaalwijze. Betalen met cash of bancontact aan de togen en foodtrucks kan niet. 

  • Hoe/waar kan ik een top-up kaart krijgen?

Bij aankomst op het festival krijgt u een top-up kaart. Als u reeds op voorhand krediet bestelde, breng dan de pdf van uw bestelling mee en het bedrag wordt automatisch op de kaart gestort.

  • Hoe kan ik mijn top-up kaart opwaarderen?

U kan uw top-up kaart op eender welk moment via de website opwaarderen. Hiervoor logt u in op uw JazzProfiel en gaat u naar de cashless module. Hier kan u kiezen om 5, 15, 30 en/of 60 jazztons aan te kopen. 1 jazzton = €3. Op het festivalterrein zelf kan u uw top-up kaart opwaarderen aan de infostand of via een van onze laadpunten. Hier kan u met cash of betaalkaart jazztons aankopen en uw cashless kaart opwaarderen.

  • Hoe wordt mijn vooraf opgeladen krediet op mijn top-up kaart geplaatst?

Bij aankomst op het festival wordt eerst uw ticket gescand. Wanneer u al Jazztons kocht, dan heeft u daarnaast ook een voucher met een barcode. Wanneer deze wordt gescand aan de ingang, staat het bedrag meteen op uw top-up kaart.

  • Wat zijn de voordelen van een top-up kaart?

- Snelle en veilige transacties, dus verminderde wachttijd aan togen en foodtrucks
- Snel opladen, op voorhand via de website, ter plekke op de smartphone of aan een van onze laadpunten
- Tot €21 extra, gratis en voor niets, erboven op als u op voorhand opwaardeert

  • Hoe kan ik het saldo van mijn top-up kaart raadplegen?

U kan het saldo van uw top-up kaart raadplegen op uw JazzProfiel via de website, onder de cashless module. Op het festivalterrein zelf, kan u aan elk oplaadpunt en aan elke toog uw krediet raadplegen.

  • Het einde van het festival nadert en ik heb nog geld staan op mijn top-up kaart. Wat nu?

Het geld zal op uw JazzProfiel blijven staan. Hierdoor kan u het resterende krediet volgend jaar gewoon verder gebruiken, zowel op Jazz Middelheim als op Gent Jazz Festival