Praktisch

Het Ramada Plaza Antwerp hotel is een modern 4-sterren hotel, gunstig gelegen in het hart van het zakelijke district en op slechts tien minuten rijden (2 km) van het historische centrum van de stad. De tram stopt vlak voor het hotel en de reistijd naar het centrum van de stad bedraagt slechts 10 minuten. Het hotel ligt vlak naast een prachtig park, ideaal voor te gaan joggen of om een ochtendwandeling te maken.

Met zijn ongeëvenaarde standaard van diensten en faciliteiten, is Ramada Plaza Antwerp een ideale locatie voor uw festivalbezoek. Neem in de voormiddag de tijd om het historische centrum van de stad te bezoeken, kuier over de Meir en drink een glas aan ’t Zuid. In de namiddag kan u zich tegoed doen aan de acts en festivalsfeer op Jazz Middelheim. 

Bovendien is er gratis WiFi beschikbaar in het gehele hotel. Makkelijk, gezellig, top-service, luxe en genieten. En dat allemaal in het centrum van Antwerpen en op wandelafstand van Jazz Middelheim. Wilt u een voordelig hotelarrangement, incl. overnachting en festivalticket boeken? Mailen naar reservations@ramadaplaza-antwerp.com.