Praktisch

Dorst of honger? Top up!

Geen eindeloos grabbelen naar bonnen in je broekzak met de herlaadbare kaart. Heb je nog krediet over van vorig jaar? Dan zet je die eenvoudig over naar je nieuwe herlaadbare kaart die op jou ligt te wachten aan de festivalingang!

Eenmaal op het terrein scan je eenvoudig je herlaadbare kaart bij het afrekenen aan de bar of foodtruck. Dat duurt letterlijk 2 seconden. Jazztons op? Laad ze op aan een van onze laadpunten.

De meest gestelde vragen i.v.m. de herlaadbare kaart.

  • Wat is een herlaadbare kaart?

Een elektronische betaalkaart die de jetons vervangt. Deze kan kan u gemakkelijk opwaarderen ter plaatse op het festivalterrein. Het is de enige betaalwijze. Betalen met cash of bancontact aan de togen en foodtrucks kan niet. 

  • Hoe/waar kan ik een herlaadbare kaart krijgen?

Bij aankomst op het festival krijgt u een herlaadbare kaart. Als u reeds op voorhand krediet bestelde, breng dan de pdf van uw bestelling mee en het bedrag wordt op de kaart gestort.

  • Hoe kan ik mijn herlaadbare kaart opwaarderen?

Op het festivalterrein zelf kan u uw herlaadbare kaart opwaarderen aan de infostand of via een van onze laadpunten. Hier kan u met cash of betaalkaart jazztons aankopen en uw cashless kaart opwaarderen. 1 jazzton = € 3. 

  • Hoe kan ik het saldo van mijn herlaadbare kaart raadplegen?

U kan het saldo van uw herlaadbare kaart raadplegen op uw JazzProfiel via de website, onder de cashless module. Op het festivalterrein zelf, kan u aan elk oplaadpunt en aan elke toog uw krediet raadplegen.

  • Het einde van het festival nadert en ik heb nog geld staan op mijn herlaadbare kaart. Wat nu?

Het geld zal op uw JazzProfiel blijven staan. Hierdoor kan u het resterende krediet volgend jaar gewoon verder gebruiken, zowel op Jazz Middelheim als op Gent Jazz Festival