Praktisch

Vers, lekker & hapklaar: meer moet dat niet zijn. Met vegetarische en veganistische opties, zodat iedereen kan genieten. Ontdek hier ons rijk aanbod aan eten en drinken, geserveerd door onze foodtrucks.

Mission Masala

Pavan Bajwa heeft een missie: België de lekkerste curry’s voorschotelen. Smaakexplosies vol kleur en pit: Desi Indian soulfood op z’n best!

Knack Foodtruck

Bart Mot en zijn Green Egg stellen naast de legendarische Knackworst ook voor: de Boze Burger. Maar wie kan er nu kwaad zijn op een portobelloburger met basilicumcrème en crunchy noten? Onmogelijk.

Alma Libre

Alma Libre ofte vrije ziel, dat is pure, traditionele Mexicaanse keuken. Het hart klopt het luidst waar er liefde is, volgens eigenaar Karen. En onze liefde gaat door de maag, perfect!

De Koffie Camper

Jazz. But first, coffee. Kikker je meteen van op. Als het nog iets straffer mag, vraag dan aan barista Kenneth dat hij er een scheut whisky of grappa bijdoet.

Café Crème

Als een klein kind naar de ijscrèmekar hollen, het kan ook hier. Cremerie François, het oudste en lekkerste ijssalon van België, schept zoveel bolletjes als jij aankan.

Na Guara

Amai! Wow! Dat betekent het Venezolaanse Na’ Guará. Zuid-Amerikaanse streetfood met klinkende namen als arepa’s, pastelito’s, pepito’s en empanada’s!

Signature Cocktail by Dorst

Jurgen Nobels van Dorst stelde exclusief voor ons festival een jazz cocktail samen die hij op vat stak. Zijn inspiratie? Een favoriet uit New Orleans, de French 75. Met o.a. gin, gember, grenadine, Peychaud's Bitters en Vedett White. Dorst maakt dagelijks slechts een beperkte oplage van dit goddelijk drankje, wees er dus snel bij.