Praktisch

Plan uw trip naar Jazz Middelheim met de handige website van Stad Antwerpen: slim naar Antwerpen en kijk hoe u er het vlotst geraakt. Alle info kan u hier terugvinden: Slim naar Antwerpen.

Met de trein

Antwerpen-Centraal ligt op 5 km van de festivalsite. 

Eens u in het station aankomt, kunt u met de fiets, te voet of met bus ons festival bereiken.


Met de bus/tram

Rechtstreekse bussen brengen u van onder meer Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem naar Jazz Middelheim. Ook ‘s avonds rijden er nog enkele bussen terug naar de stations. De halte Dikke Mee ligt op amper 200 meter van de ingang. 


Met de fiets

Met de fiets geraakt u makkelijk tot aan Jazz Middelheim, en bovendien kunt u uw fiets veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang.  Uw stalen ros is niet alleen goed voor het milieu, maar met die verbrande calorieën kunt u genieten van  een extra pintje (of twee). Win-win!


Met de auto

Is het niet mogelijk om met de fiets of met het openbaar vervoer te komen? Met de wagen kunt u zich registreren via www.eventpool.be, een carpoolsite waar u met andere jazzliefhebbers een auto deelt. Want wat is er nu leuker dan na een fantastisch optreden reacties uit te wisselen met gelijkgestemden?  

Gratis parkeren kan op de parking P+R Olympiade aan de Populierenlaan, die slechts op 1 km van het park Den Brandt ligt.