Selecteer een pagina

BEREIKBAARHEID

Toekomstgericht, actief en met een gezonde dosis goesting. Die ingesteldheid hebben we ook als het op milieu en maatschappelijk bewustzijn aankomt. Als vaste waarde in het jazzcircuit willen we artiesten, bezoekers en partners dan ook prikkelen om bewuste keuzes te maken, en om met de fiets of het openbaar vervoer naar het festival te komen.

Locatie

Jazz Middelheim vindt dit jaar opnieuw plaats in het schitterende Park den Brandt in Antwerpen, een uniek park dat deel uitmaakt van het grote Nachtegalenpark. De ingang bevindt zich aan de Beukenlaan 12, 2610 Antwerpen (Wilrijk).

Voor u naar Antwerpen komt, surf dan zeker een naar slimnaarantwerpen.be voor alle bereikbaarheidsinformatie en slimme alternatieven om vlot in de stad te geraken.

Met de fiets

Met de fiets geraakt u makkelijk tot aan Jazz Middelheim, en bovendien kunt u uw fiets veilig achterlaten in onze fietsenstalling aan de ingang. Uw stalen ros is niet alleen goed voor het milieu, maar met die verbrande calorieën kunt u genieten van een extra pintje (of twee). Win-win!

Met het openbaar vervoer

Geen uren meer zoeken naar parkeerplaats dus! Rechtstreekse bussen brengen u van onder meer Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem naar Jazz Middelheim. Ook ‘s avonds rijden er nog enkele bussen terug naar de stations. De halte Dikke Mee ligt op amper 200 meter van de ingang.

Met de wagen

Is het niet mogelijk om met de fiets of met het openbaar vervoer te komen? U kunt parkeren op de betaalde parking van het Nachtegaelepark vlak voor het kasteel Den Brandt. Met de wagen kunt u zich ook registreren via www.eventpool.be, een carpoolsite waar u met andere jazzliefhebbers een auto deelt. Want wat is er nu leuker dan na een fantastisch optreden reacties uit te wisselen met gelijkgestemden?

Gratis parkeren kan op de parking P+R Olympiade aan de Populierenlaan, die slechts op 1 km van het park Den Brandt ligt.

Samen naar een duurzame toekomst. Jazz Middelheim gaat ervoor. U ook?