Veelgestelde vragen

Hoe koop ik het best tickets voor Jazz Middelheim? Waar ligt het festival? Hoe geraak ik er het gemakkelijkst? Wat kan ik er eten? Hoe betaal ik voor mijn eten en drinken? Ik wil graag meehelpen op het festival, waar schrijf ik me in? Zijn er overnachtingen mogelijk?

Alle antwoorden op deze vragen en meer vind je in de praktische informatie

Programma

Wat is de exacte line-up? Krijgen wij nog een gedetailleerd programma?

De volledige line-up staat op https://jazzmiddelheim.be/programma. Hou deze pagina in de gaten voor aanpassingen en toevoegingen. Ook op onze sociale media kondigen we regelmatig nieuwe namen aan. Als bezoeker van Jazz Middelheim krijgt u daarbij een mail toegestuurd met alle praktische informatie.

Tickets en vouchers

Ik kocht tickets voor Iggy Pop in 2020.

 Goed nieuws! We zijn erin geslaagd om The Godfather of Punk terug te halen naar Jazz Middelheim op 13 augustus 2022!

Naar aanleiding van het door het coronacrisis geannuleerde concert kreeg je een voucher toegestuurd die je nu kunt inwisselen. Stel dat je er die dag niet bij kan zijn, dan kan je met jouw voucher een ticket kopen voor gelijk welke andere dag.

Hoe ga je te werk?

  • Ga naar de ticketshop
  • Klik vervolgens op de dag van Iggy Pop.
  • Klik op het type ticket dat je voor dat concert in 2020 kocht en duid aan hoeveel nieuwe je er wil bestellen.
  • Klik op VOLGENDE en vul al jouw gegevens in.
  • Klik opnieuw op VOLGENDE en nadien op EEN KORTINGSCODE?
  • Vul daar de codes van de vouchers/tegoedbonnen in die je hebt ontvangen, en klik op TOEPASSEN. (Heb je in juni of september geen vouchers ontvangen en steken ze ook niet in jouw spamfolder? Stuur dan even een mail naar tickets@jazzmiddelheim.be)
  • Bevestig jouw bestelling, en tot deze zomer!

Kan je er helaas niet bij zijn deze zomer? Dat is heel spijtig. Je vouchers blijven evenwel geldig tot de editie van 2023.

Let wel: het ticket voor Iggy Pop voor deze editie kost 64€ en je voucher heeft een waarde van 79€, de prijs van het ticket van het concert in 2020. Nadat je deze voucher hebt ingeruild, heeft je voucher dus nog een restwaarde. Hiervoor krijg je nog een aparte voucher toegestuurd waarmee je met die restwaarde drankbonnen zal kunnen aanschaffen op het terrein.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar tickets@jazzmiddelheim.be

Kunnen mijn vouchers ingeruild worden?

Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat geen enkel festival kon doorgaan op de manier die voorzien was. Daarom kregen de festivals de kans om de aangekochte tickets voor dit jaar om te zetten in vouchers. Deze regeling wordt door alle Belgische muziekfestivals toegepast, en ze werd ook reeds bekrachtigd in een ministerieel besluit om de festivalsector en de muziekindustrie in haar geheel te beschermen. 

Is er een mogelijkheid om een ticket cadeau te doen?

Het is zeker mogelijk om een ticket cadeau te doen. U dient het e-mailadres van de gelukkige in te vullen, en dan sturen wij hem of haar een mail met het ticket om van het festival te komen genieten.

Kan ik mijn tickets nog omruilen?

U kunt hiervoor een email sturen naar tickets@jazzmiddelheim.be

Kan ik mijn aankoop nog annuleren?

Het is niet mogelijk om uw aankoop te annuleren. Indien u hierover vragen heeft, kunt u mail naar tickets@jazzmiddelheim.be

Kan ik op de dag van het festival nog tickets kopen?

Absoluut! U kunt aan de ingang nog tickets kopen zolang de voorraad strekt. Zorg er wel voor dat u zeker de coronama- en vaccinatieregels voldoende op voorhand bekijkt vooraleer u zich naar Jazz Middelheim begeeft. 

Tijdens het festival

Kan ik eten en drinken krijgen op het festival?

Er zal een ruim aanbod aan drank en eten worden aangeboden, met heerlijke warme gerechten en lekkere desserts. 

Hoe kan ik eten en drinken kopen op het festival?

Je kan eten en drinken bestellen aan de bar of bij de foodtrucks. Er zijn betaalterminals voorzien aan de bars.Er wordt geen bediening voorzien aan tafel.

Mag ik zelf eten en/of drinken meenemen naar het festival?

Zelf eten en drank meebrengen naar het festival is niet toegelaten.

Ik kom naar een concert met zitplaatsen, zijn deze plaatsen genummerd?

Wij voorzien geen genummerde plaatsen, je kan zitten waar je zelf wil.

Ik kom naar een staand concert, zonder zitplaatsen. Kan ik ook ergens gaan zitten?

In de concerttent worden geen zitplaatsen voorzien tijdens staande concerten. We voorzien wel verschillende zitplaatsen op het festivalterrein.

Is het mogelijk om met een rolstoel naar het festival te komen?

Ja, het is mogelijk om met een rolstoel naar het festival te komen. We hebben getracht om het terrein zo rolstoelvriendelijk mogelijk te maken. Er zullen aangepast toiletten voorzien zijn. Indien u extra ondersteuning nodig heeft, kunt u alvast rekenen op de hulp van onze medewerkers.

Zijn er lockers voorzien op het festival?

Kleine rugzakken en tassen zijn toegelaten maar kunnen uitvoerig gecontroleerd aan de ingang. Op het terrein zijn er geen lockers. Maak het jezelf dus niet te zwaar en zeul niet te veel mee.

Kan ik blijven praten tijdens de concerten?

Uit respect voor de andere bezoekers en muziekliefhebbers, raden we aan om het tijdens de concerten zo stil mogelijk te houden. Tussen de concerten door is het uiteraard toegestaan om met elkaar een babbeltje te slaan.

Zijn kinderen ook welkom?

Jazz Middelheim is een kindvriendelijk festival. Tot 3 jaar mogen kinderen gratis komen. Tot en met 12 jaar geldt een speciaal tarief van 8 euro. Er is eveneens gratis kinderaninmatie voorzien.