Hoe koop ik het best tickets voor Jazz Middelheim? Waar ligt het festival? Hoe geraak ik er het gemakkelijkst? Wat kan ik er eten? Ik wil graag meehelpen op het festival, waar schrijf ik me in? Zijn er overnachtingen mogelijk? Ik blijf plakken in Antwerpen, wat zie ik, wat eet ik?
Alle antwoorden op deze vragen en meer vind je in de praktische informatie

Wat is de exacte line-up? Krijgen wij nog een gedetailleerd programma?

De volledige line-up staat op https://jazzmiddelheim.be/programma. Hou deze pagina in de gaten voor aanpassingen en toevoegingen. Ook op onze sociale media kondigen we regelmatig nieuwe namen aan.

Kan ik eten en drinken krijgen op het festival?

Er zal een ruim aanbod aan drank en eten worden aangeboden, met heerlijke warme gerechte en lekkere desserts. Bovendien wordt u bediend aan tafel. Het is evenwel niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen op het terrein.

Mag ik zelf eten en/of drinken meenemen naar het festival?

Zelf eten en drank meebrengen naar het festival is niet toegelaten.

Is het mogelijk om met een rolstoel naar het festival te komen?

Ja het is mogelijk om met een rolstoel naar het festival te komen. We hebben getracht om het terrein zo rolstoelvriendelijk mogelijk te maken. U kunt ook aanschuiven aan een tafel van uw bubbel en er zullen ook aangepast toiletten voorzien zijn. Indien u extra ondersteuning nodig heeft, kunt u alvast rekenen op onze medewerkers.

Kunnen mijn vouchers ingeruild worden?

Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat geen enkel festival kon doorgaan op de manier die voorzien was. Daarom kregen de festivals de kans om de aangekochte tickets voor dit jaar om te zetten in vouchers. Deze regeling wordt door alle Belgische muziekfestivals toegepast, en ze werd ook reeds bekrachtigd in een ministerieel besluit om de festivalsector en de muziekindustrie in haar geheel te beschermen. 

Is er een mogelijkheid om een ticket cadeau te doen?

Het is zeker mogelijk om een ticket cadeau te doen. U dient het e-mailadres van de gelukkige in te vullen, en dan sturen wij hem of haar een mail met het ticket om van het festival te komen genieten.

Kan ik mijn tickets nog omruilen?

U kunt hiervoor een email sturen naar tickets@jazzmiddelheim.be

Kan ik mijn aankoop nog annuleren?

Het is niet mogelijk om uw aankoop te annuleren. Indien u hierover vragen heeft, kunt u mail naar tickets@jazzmiddelheim.be

Zijn er lockers voorzien op het festival?

Kleine rugzakken en tassen zijn toegelaten maar kunnen uitvoerig gecontroleerd aan de ingang. Op het terrein zijn er geen lockers. Maak het jezelf dus niet te zwaar en zeul niet te veel mee.

Kan ik babbelen de concerten?

Uit respect voor de andere bezoekers en muziekliefhebbers, raden we aan om het tijdens de concerten zo stil mogelijk te houden. Tussen de concerten door is het uiteraard toegestaan om met elkaar een babbeltje te slaan, met uw bubbel uiteraard.

Zijn kinderen ook welkom?
Kinderen zijn zeker welkom. Tot 3 jaar mogen kinderen gratis komen. Tot en met 12 jaar geldt een speciaal tarief van 8€.