Tickets bestellen

Een ticket geeft je toegang tot alle concerten die op de gekozen festivaldag van Jazz Middelheim Back To Live, niet enkel de headliner!

BESTEL HIER uw dag- & meerdagenpassen

Hoe bestellen?

Online | Tickets kunnen online aangekocht worden via onze digitale kassa
Indien een festivaldag niet uitverkocht is, kan je aan de kassa tickets kopen.

Hospitality arrangementen
Kom als VIP naar het festival. Contacteer sales@jazzmiddelheim.be voor meer info.

Procedure inruilen vouchers 2020

Wie vorige zomer één of meerdere tickets kocht voor Jazz Middelheim, vond in zijn mailbox één of meerdere vouchers van dezelfde waarde terug. Deze vouchers zijn twee jaar en drie maanden geldig, dus zowel in 2021,  2022 en 2023.

Hoe ruil je nou je ticket van 2020 in?

1. Klik op de ticketlink.
2. Duid aan hoeveel tickets je wil kopen voor een bepaalde dag.
3. Vul bij de derde stap van het afrekenproces (bij ‘samenvatting’) de vouchercode(s) in onder ‘bestelinformatie’. Hiervoor moet je klikken op ‘kortingscode’.
4. Klik op ‘toepassen’. In het besteloverzicht zal je jouw korting zien verschijnen.

Belangrijk: de volledige waarde van jouw voucher(s) moet NIET in één keer worden uitgegeven. Wie met zijn voucher een ticket koopt dat goedkoper is dan zijn ticket van deze zomer, kan de restwaarde gebruiken om later nog andere tickets te kopen.

Voorwaarden

Zie ook: Algemene voorwaarden

Prijzen zijn inclusief reserveringskost.

Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang tot het festival. Ze hebben op zittende concertdagen geen garantie op een zitplaats. Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar betalen €8. In elke categorie zijn er een beperkt aantal zitplaatsen voorzien voor kinderen op de zittende festivaldagen. Het kopen van een kinderticket de dag zelf aan de festivalkassa, biedt geen garantie op een zitplaats. Bij het binnengaan vragen wij u spontaan een geldig kids-ID te tonen dat de leeftijd van uw kind(eren) aangeeft. Bij het ontbreken van een dergelijk bewijs en/of bij misbruik wordt de toegang geweigerd.

De plaatsen zijn gegarandeerd maar ongenummerd. De dag van het festival wordt de bezoeker begeleid naar stoel .

Om toegang te krijgen tot het festival heb je, behalve je festivalticket, ook een bewijs nodig dat je covid-safe bent. Dit is een vereiste die werd opgelegd door de overheid om festivals veilig te laten verlopen.

Als bezoeker moet je dus één van onderstaande zaken kunnen voorleggen:
– een COVID Safe Ticket (CST) of Digital Green Card (voor mensen die niet in België verblijven). De CST app kan je downloaden via www.covidsafe.be
• een vaccinatiecertificaat waaruit blijkt dat je minstens 2 weken voordien volledig gevaccineerd bent
• een negatieve PCR-test die ten vroegste 72 uren voor het betreden van het festival afgenomen werd;
• een negatieve RAT die minder dan 48 uur voor het betreden van het festival werd afgenomen
• een herstelcertificaat met een geldigheidsduur die begint 10 dagen na de datum van de eerste positieve test PCR en eindigt 180 dagen na de datum van die
eerste positieve test

De organisatoren van Jazz Middelheim voorzien medewerkers die de toegangscontrole zullen uitvoeren en de CST applicatie kunnen lezen. Deze mensen zien alleen een kleur (bv groen of rood) en
de naam van de persoon. Om de identiteit te controleren kan gevraagd worden naar een persoonsbewijs zoals een identiteitskaart.
De politie zal hierin geen rol spelen. Wie geen Covid Safe Ticket of ander bewijs wil voorleggen of weigert zich te identificeren, kan de toegang tot het festival ontzegd worden.

Om de toegangscontrole vlot te laten verlopen vragen we aan alle bezoekers om – als je in die mogelijkheid bent – de CST-app te downloaden via www.covidsafe.be en je identiteitskaart of rijbewijs spontaan voor te leggen.

Alle geldende reglementering inzake toegang tot het grondgebied zowel voor personen uit de Europese Economische Ruimte, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, als personen uit derde landen, met inbegrip van de regels inzake quarantaine en testing, zijn van toepassing.
Personen die afkomstig zijn uit een land dat op de VOC/VOI-lijst staat, kunnen niet aan het evenement deelnemen, zelfs indien zij hun ticket hebben gekocht, indien zij hun quarantaine en tests niet hebben voltooid zoals door België wordt vereist (10 dagen quarantaine en tests op D1 en
D7)

Jazz Middelheim volgt hiermee de regels van de regering zoals ze zijn vooropgesteld voor de festivalperiode. Als de corona-regels in de aanloop naar het festival strenger zouden worden, zullen we de afspraken voor festivalbezoekers vanzelfsprekend aanpassen en tickethouders op de hoogte brengen.

Mensen met een beperking
Mensen met een beperking die zonder begeleiding niet kunnen genieten van het festival, kunnen contact opnemen met tickets@jazzmiddelheim.be. Indien men voldoet aan onderstaande voorwaarden heeft men recht op een gratis ticket voor een begeleider:

  • Een vermindering van zelfredzaamheid met tenminste 12 punten volgens de handleiding voor de evaluatie van de graad van zelfredzaamheid
  • Een blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid van minstens 80%
  • Een blijvende invaliditeit rechtstreeks toe te schrijven aan de onderste ledematen die tenminste 50% bedraagt
  • Een volledige verlamming of amputatie van de bovenste ledematen
  • Een integratietegemoetkoming categorie III of hoger

Herroepingsrecht
De overeenkomst op afstand voor de levering van huisvestings-, vervoer-, horeca- en recreatiediensten waarbij de verkoper zich bij het afsluiten van de overeenkomst ertoe verplicht deze dienstverlening uit te voeren op een bepaalde datum of voor een bepaalde periode, wordt uitgesloten uit het toepassingsgebied van de wet van 6 april 2010 (gewijzigde wet van 14 juli 1991).