Partners

Met veel trots krijgen we de steunen van talrijke partners die blijven geloven in ons festival. Zonder hen zou zou er van Jazz Middelheim geen sprake zijn. Zonder deze steun zou de werking van het Jazz Middelheim niet mogelijk zijn. We zijn hen van harte dankbaar!

Presenting partners

Klara

Klara is een Belgische radiozender van de VRT met vooral klassieke muziek en in tegenstelling tot andere FM-zenders van de VRT geen reclameblokken.

Stad Antwerpen

Stad Antwerpen wil een thuis zijn voor ál haar inwoners. We zijn dan wel allemaal anders, we zijn ook allemaal Antwerpenaar. Daarom werkt de stad hard aan haar doel: iedereen zich 100% Antwerpenaar laten voelen.

Hoofdpartner

Duvel

We gaan niet beweren dat werken bij een onafhankelijke, familiale brouwer als Duvel Moortgat even spectaculair is als landen op de maan, maar het is wel heel bijzonder. Wij brouwen al vier generaties lang, sinds 1871. Sinds het prille begin is onze familie duivels bezeten van de kwaliteit van elke druppel, elk vat en elke fles van de 1,4 miljoen hectoliter speciaalbier die we jaarlijks produceren. Wij gebruiken de beste, natuurlijke ingrediënten, met veel geduld en respect voor de planeet.

Mediapartner

De Standaard

De Standaard, voor het eerst verschenen in 1918 en uitgegeven door Mediahuis, is vandaag de grootste kwaliteitskrant in Vlaanderen. Het is een open krant, die zijn lezers de kennis aanreikt om de politieke, economische, culturele, sociale, wetenschappelijke en technologische actualiteit grondig te volgen en te begrijpen.

Knack

Knack is dankzij zijn uniek concept hét nieuwsmagazine bij uitstek in Vlaanderen. Het biedt achtergrondinformatie over de actualiteit in binnen- en buitenland en besteedt daarnaast ook aandacht aan economie, cultuur, samenleving en sociale media. Een aantal bekende opiniemakers en columnisten staat ook wekelijks garant voor de kritische aanpak van actuele gebeurtenissen.

La Libre

Avec lalibre.be, suivez en direct toute l’actualité en Belgique et dans le Monde, les news environnementales, les nouveautés économiques et culturelles.

Structurele partner

Ethias

Bij Ethias hebben we een absolutie passie voor muziek, sport en cultuur, en zetten we graag de toon bij maatschappelijke acties en initiatieven. Dat is Ethias on Tour.
We ondersteunen initiatieven die het beste uit de mens halen, die fun én verrijkend zijn voor jou als bezoeker of deelnemer. Neem gerust een kijkje in ons aanbod.

Polestar

Polestar is een autofabrikant en het performancemerk van Volvo Car Corporation, gevestigd in Göteborg in Zweden. Het merk richt zich op het bouwen van sportieve elektrische auto’s.

Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, School of Arts van de AP Hogeschool, organiseert opleidingen voor musici en podiumkunstenaars. Naast de opleidingen dans, drama en muziek biedt het Conservatorium ook een opleiding aan voor leraars muziek, drama of dans.

Vlaanderen

Vlaanderen.be is de officiële website van de Vlaamse overheid en is voor burgers een brede toegangspoort tot de informatie van de Vlaamse overheid. De informatie op deze website is begrijpbaar, toegankelijk en gebruikersgericht. Via enkele inhoudelijke thema’s vindt u snel de gezochte informatie.

Fluxys

Fluxys is een volledig onafhankelijke gasinfrastructuurgroep met hoofdkantoor in België en 1.300 personeelsleden actief in gasvervoer en -opslag en terminalling van vloeibaar aardgas. Met zijn verbonden ondernemingen wereldwijd exploiteert Fluxys 12.000 kilometer aardgasleidingen en terminals voor vloeibaar aardgas met een gezamenlijke jaarlijkse hervergassingscapaciteit van 29 miljard kubieke meter. Als purpose-gedreven bedrijf draagt Fluxys samen met zijn stakeholders bij tot een betere wereld door een mooie energietoekomst te bouwen.

August

Een voormalig augustijnenklooster wordt een hedendaags heiligdom dat zijn sacrale ziel belichaamt en iedereen charmeert met modernistische accenten in elk complex detail. Hotel, restaurant, bar, wellness, winkel en tuinen gelegen in de bruisende stad Antwerpen.

Piano's Maene

Piano’s Maene wil synoniem zijn voor alles wat met piano te maken heeft door: De grootste keuze aan te bieden voor aankoop of huur van de meest kwaliteitsvolle piano’s in alle prijsklassen (hedendaags of historisch, akoestisch of digitaal). Elke pianist (beginnend tot gevorderd, hobbyist tot professioneel) te voorzien van het voor hem/haar best passende instrument en gepersonaliseerde service. 80 jaar expertise te vertalen in superieure kwaliteit inzake distributie, instrumentenbouw, restauratie en service. Een lijn zelf ontwikkelde en rechtsnarige vleugelpiano’s op ambachtelijke wijze te produceren in Ruiselede en wereldwijd te vermarkten

Masso Antico

De groep Schenk, die alle sectoren van de wijnbouw en wijnbereiding omvat, beschikt heden over een aura van bekendheid gebaseerd op zijn ervaring en op de beheersing van alle stappen met betrekking op de wijnbouw en de oenologie en strekt zich uit tot de marketing en de promotie van de producten.