Accordeonist Tuur Florizoone, die bij ons nog te zien was op Jazz Middelheim 1.5 in september, zag een tournee met JazzLab grotendeels in rook opgaan. Gelukkig kan het release-concert op do 05.11 in de Gentse Handelsbeurs voor zijn eerste soloalbum Night Shift wel doorgaan, via het online platform Sound Of Ghent. Dit in een double bill met drummer Simon Segers (De Beren Gieren, Black Flower,…). De Gentse muziekpartners DemocrazyGent Festival van VlaanderenHandelsbeurs ConcertzaalMIRY Concertzaal en Kunstencentrum Vooruit bundelen daarvoor de krachten.

In tijden van crisis verenigen deze cultuurspelers zich om de sector impulsen te blijven geven. Muzikanten en crew blijven op deze manier aan het werk en het publiek kan zo toch blijven genieten van concerten op een virtueel podium.

Sound Of Ghent: “Voor vijf euro beleef je vanuit je living een livestreamconcert van de beste beeld- en geluidskwaliteit. Wie een ticket koopt kan het concert nog 48u herbekijken.”

Concertlink:
https://www.handelsbeurs.be/nl/concert/simon-segers–tuur-florizoone-albumrelease–livestream